We verlossen je van verouderde software. Voor altijd! .

Thinknology biedt een alternatief voor verouderde maatwerk- en pakketsoftware. Dat doen we met flexibele low-code applicaties waarmee jij wendbaar kan ondernemen in snel veranderende markten. En vanuit drie decennia expertise en ondernemerschap, in partnership met marktleider Thinkwise.  

Low-code software die meegroeit zodat je wendbaar kan ondernemen

Onze missie? Je verlossen van legacy software die een rem vormt op de groei van je onderneming. Wij bouwen samen met jou aan een succesvolle toekomst en zetten de eerste stappen naar een wendbare en future proof organisatie.

Dat doen we met low-code bedrijfssoftware die meegroeit met de je noden en nooit veroudert.

Zo kan je onbezorgd, met vertrouwen en zonder beperkingen ondernemen. Altijd en overal.

30 jaar expertise in bedrijfssoftware en ondernemerschap

Gunter Fasoel is de drijvende kracht achter Thinknology. Als IT-expert staat hij al 30 jaar lang op de frontline van de digitale transformatie. Eerst als programmeur, daarna als technisch en functioneel analist, applicatiebeheerder, service delivery manager, project en programma manager en meer.

Gunter is ook een doorwinterde ondernemer met 25 jaar ervaring op de teller. Hij weet dus als geen ander waar jij nood aan hebt.

Hij ontwikkelde jarenlang maatwerksoftware voor kmo’s en maatwerkinterfaces voor standaardsystemen in opdracht van grote ondernemingen. Vandaag bouwt hij de brug tussen beide met platformen die de nieuwste technologische evoluties volgen, aanpasbaar zijn en nooit verouderen.

Onze kernwaarden voor jouw succes

We bouwen onze toekomstgerichte en -bestendige oplossingen waarmee jij jezelf sterker kan positioneren en wendbaar kan ondernemen steeds op onze 4 kernwaarden.

Voordenken

Gericht op jouw toekomst. We geven die al vorm vóór we actie ondernemen. Door innovatief én realistisch te zijn creëren we toekomstbestendige oplossingen.

Transparant

Heldere en frequente communicatie op basis van goede afspraken. Jij weet hoe wij werken. Wij luisteren naar wat jij nodig hebt en blijven dichtbij in elke stap van onze samenwerking.

Deskundigheid

Het resultaat van jarenlange ervaring en brede expertise. Zorgvuldig en betrouwbaar. Innovatieve resultaten vanuit beproefde strategieën en technieken.

Kwaliteit

Onze garantie: betrouwbare systemen volgens de hoogste kwaliteitseisen. Flexibel en aanpasbaar aan de noden van jouw organisatie. Performant en steeds beschikbaar.

Wil je Thinknology beter leren kennen?

Ben je benieuwd wie de experten zijn die bouwen aan jouw toekomstbestendige onderneming?

Laat dan van je horen. Wij helpen je graag.